עוגה בחושה חלבה
עוגה בחושה עם פירורי חלבה שנמסים לתוך העוגה, אי אפשר שלא להתאהב.
+
:לעוגה
+
1 אצבע
+
2
+
1/2 כוס
+
3/4 כוס
+
2/3 כוס
+
1 כוס
+
50 גרם
+
לציפוי (אופציונאלי)
+
1 אצבע
+
1/4 כוס
+
3 כפות
+
1 כף
+
50 גרם
Ingredients
מרכיבים
:לעוגה |
1 אצבע BAKEIT וניל | |
2 ביצים | |
1/2 כוס טחינה גולמית | |
3/4 כוס סוכר לבן | |
2/3 כוס מים | |
1 כוס קמח תופח | |
50 גרם חלבה וניל |
לציפוי (אופציונאלי) |
1 אצבע BAKEIT וניל | |
1/4 כוס טחינה גולמית | |
3 כפות מים | |
1 כף סוכר | |
50 גרם חלבה וניל |
Tools
כלים במתכון זה
נייר אפייה (לא חובה)
תבנית אפייה/אינגליש קייק
קערה
תנור אפייה
Ingredients
-
:לעוגה
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
2 ביצים
-
1/2 כוס טחינה גולמית(100 גרם)
-
3/4 כוס סוכר לבן(150 גרם)
-
2/3 כוס מים(150 מ"ל)
-
1 כוס קמח תופח(140 גרם)
-
50 גרם חלבה וניל
-
לציפוי (אופציונאלי)
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
1/4 כוס טחינה גולמית(50 גרם)
-
3 כפות מים(45 מ"ל)
-
1 כף סוכר(10 גרם)
-
50 גרם חלבה וניל
Directions
אופן הכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מוציאים 1 אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים לקערה את המרכיבים לפי הסדר ומערבבים בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוזגים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ואופים כ25-35 דק' עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים (הקפידו לא לייבש את העוגה).
הכנת ציפוי:
- מוציאים 1 אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים טחינה גולמית, מים וסוכר וטורפים היטב.
- מוזגים את הציפוי מעל העוגה המצוננת מפוררים מעל חלבה ווניל.