סופלה שוקולד טבעוני
סופלה שוקולד טבעוני, רך וטעים
+
2 אצבעות
+
3/4 כוס + 1 כף חלב צמחי (סויה / שקדים / שיבולת שועל)
+
3/4 כוס
+
1/2 כוס
+
1/2 כפית
+
1/2 כפית
+
1/2 כפית
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
2 אצבעות BakeIt שוקולד | |
3/4 כוס + 1 כף חלב צמחי (סויה / שקדים / שיבולת שועל) | |
3/4 כוס סוכר לבן | |
1/2 כוס קמח לבן | |
1/2 כפית מלח | |
1/2 כפית אבקת אפיה | |
1/2 כפית סודה לשתייה |
Tools
כלים במתכון זה
תנור אפייה
נייר אפייה (לא חובה)
קערה גדולה
מטרפה
Ingredients
-
2 אצבעות BakeIt שוקולד
-
3/4 כוס + 1 כף חלב צמחי (סויה / שקדים / שיבולת שועל)(200 מ"ל)
-
3/4 כוס סוכר לבן(150 גרם)
-
1/2 כוס קמח לבן(70 גרם)
-
1/2 כפית מלח(3 גרם)
-
1/2 כפית אבקת אפיה(1.5 גרם)
-
1/2 כפית סודה לשתייה(1.5 גרם)
Directions
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות.
- מוציאים 2 אצבעות BAKEIT שוקולד לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים לפי הסדר את שאר המרכיבים, טורפים בין מרכיב למרכיב.
- מוזגים את התערובת ל 6 קוקטים חד פעמיים עד כמעט שיא הגובה.
- אופים בין 9-10 דק'. הסופלה עולה מעל פני התבנית ויוצר קרום קשה למעלה.
- מקררים כ-10 דק' מחוץ לתנור, גוזרים מעט את הקוקטים בקצה העליון והופכים אותם על גבי צלחות הגשה.