סופלה שוקולד טבעוני

סופלה שוקולד טבעוני, רך וטעים
+
2 אצבעות
+
3/4 כוס + 1 כף חלב צמחי (סויה / שקדים / שיבולת שועל)
+
3/4 כוס
+
1/2 כוס
+
1/2 כפית
+
1/2 כפית
+
1/2 כפית

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
2 אצבעות BakeIt שוקולד
3/4 כוס + 1 כף חלב צמחי (סויה / שקדים / שיבולת שועל) (200 מ"ל)
3/4 כוס סוכר לבן (150 גרם)
1/2 כוס קמח לבן (70 גרם)
1/2 כפית מלח (3 גרם)
1/2 כפית אבקת אפיה (1.5 גרם)
1/2 כפית סודה לשתייה (1.5 גרם)

Tools

כלים במתכון זה

תנור אפייה
תנור אפייה
נייר אפייה (לא חובה)
נייר אפייה (לא חובה)
קערה גדולה
קערה גדולה
מטרפה
מטרפה
סופלה שוקולד טבעוני

Ingredients

Share

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל-190 מעלות.

  1. מוציאים 2 אצבעות BAKEIT שוקולד לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מוסיפים לפי הסדר את שאר המרכיבים, טורפים בין מרכיב למרכיב.
  3. מוזגים את התערובת ל 6  קוקטים חד פעמיים עד כמעט שיא הגובה.
  4. אופים בין 9-10 דק'. הסופלה עולה מעל פני התבנית ויוצר קרום קשה למעלה.
  5. מקררים כ-10 דק' מחוץ לתנור,  גוזרים מעט את הקוקטים בקצה העליון והופכים אותם על גבי צלחות הגשה.
גלידה שוקולד
בראוניז שוקולד וחלבה טבעוני
0 0