ממתק קוקוס טבעוני

ילדי שנות התשעים יתחברו לזה. הממתק שכולנו גדלנו עליו, עכשיו גם טבעוני.
+
2 אצבעות
+
1 פחית 17% שומן לפחות
+
1 כוס
+
1/2 3 כוסות
+
1/2 כוס
+
3/4 כוס
+
לציפוי
+
100 גרם
+
חמוציות מיובשות/ צימוקים

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
2 אצבעות BakeIt וניל
1 פחית 17% שומן לפחות קרם קוקוס (400 מ"ל)
1 כוס סוכר (200 גרם)
1/2 3 כוסות קוקוס טחון (250 גרם)
1/2 כוס אבקת שקדים (50 גרם)
3/4 כוס חמוציות מיובשות/צימוקים (100 גרם)
לציפוי
100 גרם קוקוס טחון
חמוציות מיובשות/ צימוקים

Tools

כלים במתכון זה

ניילון נצמד
ניילון נצמד
מטרפה
מטרפה
קערה
קערה
סיר
סיר
ממתק קוקוס טבעוני

Ingredients

  • לציפוי

Share

אופן הכנה:

הכנת הממתק (יום מראש):

  1. מחממים בסיר קטן קרם קוקוס, סוכר 2 אצבעות BAKEIT וניל עד שהאצבעות נמסות והתערובת על סף רתיחה כ-7 דק'.
  2. מוסיפים לסיר קוקוס טחון ואבקת שקדים ומערבבים על אש נמוכה מספר דקות עד שהתערובת סופחת את כל הנוזלים ומתייבשת מעט.
  3. מורידים מהאש ומוסיפים לתערובת פקאן סיני/ חמוציות/ צימוקים.
  4. מעבירים את התערובת מכוסה בניילון נצמד לקירור במקרר (יש להקפיד שהניילון צמוד לפני השטח של המסה).

הכנת הציפוי:

קולים במחבת יבשה את הקוקוס הטחון על אש נמוכה תוך ערבוב מתמיד עד שכל הקוקוס מזהיב. לאחר מכן, מעבירים לקערה. 

הרכבת הממתק:

 לאחר שהתערובת התקררה, קורצים כדורים במשקל של כ-30 גרם בערך ומגלגלים כל כדור בקוקוס הקלוי. 

טיפ

ניתן גם לשטח את הממתק בתבנית מרובעת ולאחר הקירור לחתוך למלבנים. לצפות כל מלבן ולקשט בקוקוס קלוי/ סוכריות שוקולד (פרווה).

את הכדורים ניתן לשמור במקרר.

עוגה בחושה חלבה
גרנולה שוקולד טבעונית
0 0