"מונסטר קוקי" – שיבולת שועל, חמאת בוטנים ועדשים

מונסטר קוקי של BAKEIT , עוגיות משגעות ומפנקות
+
2
+
2 ביצים שלמות +1 חלמון
+
1 כוס
+
חצי כוס
+
רבע כוס
+
5 כוסות שיבולת שועל
+
כוס וחצי
+
3 כפות
+
2 כפיות
+
1.5 כפיות מלח גס
+
⅔ כוס שוקוצ'יפס
+
כוס עדשים שוקולד
+
כוס בוטנים קלופים

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
2 BAKEIT וניל
2 ביצים שלמות +1 חלמון
1 כוס סוכר חום כהה (200 גרם)
חצי כוס סוכר לבן (100 גרם)
רבע כוס דבש (80 גרם)
5 כוסות שיבולת שועל (500 גרם)
כוס וחצי חמאת בוטנים טבעית (360 גרם)
3 כפות מים (45 גרם)
2 כפיות סודה לשתייה
1.5 כפיות מלח גס
⅔ כוס שוקוצ'יפס (120 גרם)
כוס עדשים שוקולד (180 גרם)
כוס בוטנים קלופים (120 גרם)

Tools

כלים במתכון זה

תנור אפייה
תנור אפייה
תבנית אפייה/אינגליש קייק
תבנית אפייה/אינגליש קייק
לקקן
לקקן
מיקסר ידני
מיקסר ידני
"מונסטר קוקי" – שיבולת שועל, חמאת בוטנים ועדשים

Ingredients

Share

מחממים תנור ל 160 מעלות

1. מוציאים 2 BAKTIT וניל לקערה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה. מעבירים לקערת מיקסר.
2. מוסיפים סוכר חום, סוכר לבן, חמאת בוטנים ודבש. מקציפים על מהירות גבוהה בעזרת וו גיטרה למשך כדקה לאיחוד החומרים.
3. מנמיכים את מהירות המיקסר לבינונית, מוסיפים ביצים אחת אחרי השניה, חלמון ואת שלוש כפות המים. מגבירים את מהירות המיקסר למקסימלית ומעבדים למשך כדקה עד קבלת תערובת בהירה, חלקה ומעט תפוחה יותר.
4. מוסיפים לקערת המיקסר שיבולת שועל, מלח וסודה לשתיה ומעבדים על מהירות נמוכה עד שכל השיבולת שועל מצופה בתערובת החמאת בוטנים.
5. מוסיפים לקערה שוקוצ'יפס, עדשי שוקולד ובוטנים. מעבדים על מהירות נמוכה רק עד לפיזור אחיד בתערובת.
6. בעזרת כף גלידה גדולה או עם ידיים רטובות מעט, יוצרים כדורים גדולים מהתערובת (כ-75 גרם) ומסדרים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה. כ-6 עוגיות במגש.
7. אופים ב-160 מעלות במשך 15-18 דקות. במהלך האפיה מסובבים את התבניות על מנת לקבל אפיה אחידה.
8. העוגיות מוכנות כאשר השוליים שלהן שחומות מעט והאמצע עוד בהיר והחלו מעט להשתטח.

טיפ:
לקבלת עוגיות ללא גלוטן, יש לוודא שקונים שיבולת שועל נקייה מגלוטן.
לקבלת מתכון פרווה, יש לוודא שעדשי השוקולד שמשתמשים בהם הם פרווה.

עוגת קרמבו
פאי לימון
0 0