חיתוכיות שוקולד חלבה טבעוניות
Ingredients
מרכיבים
BAKEIT שוקולד | |
1/2 כוס קמח לבן | |
1/2 כוס אבקת שקדים | |
2 כפות קקאו | |
1/4 כוס אבקת סוכר | |
4\1 כפית מלח דק | |
3 כפות חלב סויה | |
צנצנת ממרח חלבה | |
חלבה מפוררת | |
3 כפות שוקוצ'יפס |
Tools
כלים במתכון זה
Ingredients
-
BAKEIT שוקולד
-
1/2 כוס קמח לבן(70 גרם)
-
1/2 כוס אבקת שקדים(50 גרם)
-
2 כפות קקאו(20 גרם)
-
1/4 כוס אבקת סוכר(60 גרם)
-
4\1 כפית מלח דק
-
3 כפות חלב סויה(45 מ"ל)
-
צנצנת ממרח חלבה(250 גרם)
-
חלבה מפוררת(50 גרם)
-
3 כפות שוקוצ'יפס(30 גרם)
Directions
הוראות הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות, ומרפדים תבנית מרובעת 20X20 בנייר אפיה כאשר קצוות הנייר בולטות מעט מהתבנית (דבר שיקל עלינו בחילוץ העוגיות לאחר האפייה).
2. מוציאים BAKEIT שוקולד לקערה בינונית וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
3. מוסיפים לקערה קמח, אבקת שקדים, קקאו, אבקת סוכר ומלח.
4. מערבבים בעזרת לקקן עד לקבלת פירורים גסים.
5. מוסיפים את החלב סויה ומערבבים בעזרת לקקן לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה.
6. בעזרת ידיים רטובות מעט, מעבירים ¾ מכמות הבצק לתבנית האפיה ומשטחים באופן אחיד בעזרת הידיים. מחוררים בעזרת מזלג.
7. מורחים על גבי הבצק ממרח חלבה לכיסוי. מפררים את שאר הבצק מעל ממרח החלבה.
8. אופים אפיה ראשונה ב-180 מעלות 15 דקות.
9. מוציאים מהתנור ומפזרים מעל חלבה מפוררת ושוקולד צ'יפס.
10. אופים אפיה שנייה ב-180 מעלות, 10-15 דקות, עד שהשוקולד נמס ופרורי החלבה משחימים מעט.
11. מוצאים מהתנור ומקררים לחלוטין בתוך התבנית. לאחר הקירור מחלצים את העוגיות מהתבנית בעזרת נייר האפייה ומעבירים לקרש חיתוך. חותכים את העוגיות לריבועים לפי גודל ומספר העוגיות הרצוי.