חטיף פצפוצי אורז וחמאת בוטנים

חטיף שוקולד וחמאת בוטנים מהסרטים! הכי טעים והכי פשוט.
  • 20 דקות כולל 2-3 שעות קירור
  • כ - 25 ריבועים
  • קל
  • 3 אהבתי
  • 1,614 צפיות
  • שתף
+
1 אצבע
+
1/4 כוס
+
3/4 כוס
+
1 כוס
+
1/4 1 כפיות
+
1/2 3 כוסות
+
לקישוט (לא חובה)
+
1
+
מעט

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
1 אצבע BAKEIT וניל
1/4 כוס מים (50 מ"ל)
3/4 כוס סוכר חום בהיר (150 גרם)
1 כוס חמאת בוטנים טבעית (240 גרם)
1/4 1 כפיות מלח דק (8 גרם)
1/2 3 כוסות פצפוצי אורז (100 גרם)
לקישוט (לא חובה)
1 BAKEIT שוקולד או 100 גרם שוקלד מריר
מעט בוטנים קלויים ומומלחים קצוצים גס

Tools

כלים במתכון זה

תנור אפייה
תנור אפייה
סיר
סיר
לקקן
לקקן
תבנית אפיה 30*20
תבנית אפיה 30*20
חטיף פצפוצי אורז וחמאת בוטנים

Ingredients

  • לקישוט (לא חובה)

Share

הוראות הכנה:

  1. בסיר בינוני שמים סוכר ומים.
  2. מבשלים את תכולתו לסירופ חלק על אש נמוכה עד שהסוכר נמס לחלוטין. מערבבים מידי פעם בעזרת לקקן. 
  3. כשמתקבל סירופ חלק מורידים מהאש ומוסיפים אצבע BAKEIT וניל, חמאת בוטנים ומלח. מערבבים היטב למסה אחידה ודביקה. 
  4. מוסיפים לסיר את פצפוצי האורז ומערבבים אותם עד שכולם מכוסים בתערובת.
  5. מעבירים את המסה לתבנית הרצויה ומפזרים, משטחים ומועכים אותה בעזרת כף על פני שטח התבנית. מעבירים לקירור בזמן שמכינים את הציפוי.

הכנת הציפוי (לא חובה):

  1. מחממים בקערה קטנה אצבע BAKEIT שוקולד או שוקולד מריר להמסה. שופכים על גבי פצפוצי האורז המשוטחים בתבנית ומפזרים את השוקולד על גבי פני השטח לכיסוי מלא. מפזרים מעל כמות רצויה של בוטנים. עוטפים היטב ומעבירים למקרר להתייצבות, בין 2-3 שעות.
  2. כשהממתק התייצב לחלוטין במקרר מוציאים אותו ומחלצים מתבנית האפייה. מעבירים לקרש חיתוך. בעזרת סכין גדולה חותכים לקוביות/מלבנים בגודל המנות הרצוי. מעבירים לקופסא ושומרים במקרר עד כשבוע.
עוגיות שוקוצ'יפס טבעוניות
עוגת שוקולד פאדג'
0 0