גלידה שוקולד
גלידת שוקולד הכי טעימה שיש והכי קלה להכנה
+
2 אצבעות
+
1
+
2 מיכלים
+
תוספות לערבוב לתוך הגלידה (לא חובה): ניתן לשלב בין התוספות. פצפוצי שוקולד מריר/לבן/חלב, אגוזים שונים קלויים וקצוצים גס, פירורי עוגיות סנדוויץ'/ עוגיות חמאה, קוביות חלבה
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
2 אצבעות BakeIt שוקולד | |
1 פחית חלב מרוכז | |
2 מיכלים שמנת מתוקה | |
תוספות לערבוב לתוך הגלידה (לא חובה): ניתן לשלב בין התוספות. פצפוצי שוקולד מריר/לבן/חלב, אגוזים שונים קלויים וקצוצים גס, פירורי עוגיות סנדוויץ'/ עוגיות חמאה, קוביות חלבה |
Tools
כלים במתכון זה
קערה
לקקן
מיקסר ידני או שולחני
Ingredients
-
2 אצבעות BakeIt שוקולד
-
1 פחית חלב מרוכז(400 גרם)
-
2 מיכלים שמנת מתוקה(500 מ"ל)
-
תוספות לערבוב לתוך הגלידה (לא חובה): ניתן לשלב בין התוספות. פצפוצי שוקולד מריר/לבן/חלב, אגוזים שונים קלויים וקצוצים גס, פירורי עוגיות סנדוויץ'/ עוגיות חמאה, קוביות חלבה
Directions
אופן ההכנה:
- מוציאים 2 אצבעות BAKEIT שוקולד לקערה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה, מוסיפים חלב מרוכז ומערבבים היטב.
- מקציפים בעזרת מיקסר ידני/ שולחני שמנת מתוקה לקצפת יציבה.
- עוצרים את פעולת המיקסר ומוסיפים את תערובת החלב מרוכז-שוקולד לתוך הקערה. מקציפים כחצי דקה- דקה נוספת במהירות מקסימלית לאיחוד התערובות. מערבבים פנימה תוספות (אם רוצים).
- מעבירים את המסה בעזרת לקקן לכלי אחסון מקפיאים עד שהגלידה יציבה לגמרי בין 4-12 שעות.
- שומרים במקפיא עד חודש.