גלידת וניל
גלידת וניל מושלמת בשלושה מרכיבים בלבד!
+
2 אצבעות
+
2 מכילים
+
1
Tools
כלים במתכון זה
מיקסר חשמלי
קערה
לקקן
Ingredients
-
2 אצבעות BakeIt וניל
-
2 מכילים שמנת מתוקה(500 מ"ל)
-
1 פחית חלב מרוכז400 גרם (ניתן למצוא בכל סופר)
Directions
אופן הכנה:
- מוציאים אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה, מוסיפם את החלב המרוכז ומערבבים היטב.
- בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים במהירות גבוהה את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה.
- מוסיפים ומערבבים את תערובת החלב המרוכז ואצבע BAKEIT הוניל לתוך קערת הקצפת ומקציפים במהירות גבוהה במשך כדקה נוספת רק עד שהמסה אחידה (הקצפת תאבד מעט מנפחה וזה בסדר).
- מעבירים לכלי בנפח מתאים, מכסים ומקפיאים במקפיא לפחות כ-4 שעות (עדיף לילה) .
טיפ:
לאחר ההכנה, ניתן לאחסן במקפיא במשך כחודשיים.