גלידת וניל

גלידת וניל מושלמת בשלושה מרכיבים בלבד!
+
2 אצבעות
+
2 מכילים
+
1

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
2 אצבעות BakeIt וניל
2 מכילים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
1 פחית חלב מרוכז 400 גרם (ניתן למצוא בכל סופר)

Tools

כלים במתכון זה

מיקסר חשמלי
מיקסר חשמלי
קערה
קערה
לקקן
לקקן
גלידת וניל

Ingredients

Share

אופן הכנה:

  1. מוציאים אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה, מוסיפם את החלב המרוכז ומערבבים היטב.
  2. בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים במהירות גבוהה את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה.
  3. מוסיפים ומערבבים את תערובת החלב המרוכז ואצבע BAKEIT הוניל לתוך קערת הקצפת ומקציפים במהירות גבוהה במשך כדקה נוספת רק עד שהמסה אחידה (הקצפת תאבד מעט מנפחה וזה בסדר).
  4. מעבירים לכלי בנפח מתאים, מכסים ומקפיאים במקפיא לפחות כ-4 שעות (עדיף לילה) .

טיפ:

לאחר ההכנה, ניתן לאחסן במקפיא במשך כחודשיים.

בראוניז שיש שוקולד – גבינה
עוגת וניל
0 0