בראוניז שוקולד וחלבה טבעוני
בראוניז טבעוני, רך ונימוח שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול
+
2 אצבעות
+
1/2 כוס + 2 כפות
+
1 כוס
+
1/2 1 שקיות
+
2/3 כוס
+
1 כוס
+
1/4 כוס
+
1 כפית
+
1 כפית
+
200 גרם
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
2 אצבעות BAKEIT שוקולד | |
1/2 כוס + 2 כפות טחינה גולמית | |
1 כוס סוכר חום כהה | |
1/2 1 שקיות אבקת סוכר | |
2/3 כוס מים רותחים | |
1 כוס קמח לבן | |
1/4 כוס קקאו | |
1 כפית אבקת אפיה | |
1 כפית מלח | |
200 גרם חלבה וניל |
Tools
כלים במתכון זה
מטרפה
קערה גדולה
לקקן
תבנית אפיה 30*20
נייר אפיה
תנור אפייה
קופסת איחסון
Ingredients
-
2 אצבעות BAKEIT שוקולד
-
1/2 כוס + 2 כפות טחינה גולמית(150 גרם)
-
1 כוס סוכר חום כהה(200 גרם)
-
1/2 1 שקיות אבקת סוכר(150 גרם)
-
2/3 כוס מים רותחים(160 מ"ל)
-
1 כוס קמח לבן(140 גרם)
-
1/4 כוס קקאו(35 גרם)
-
1 כפית אבקת אפיה(3 גרם)
-
1 כפית מלח(6 גרם)
-
200 גרם חלבה וניל
Directions
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל 160 מעלות.
- משמנים תבנית אפיה במעט שמן ומרפדים בנייר אפיה, משמנים מעט גם את נייר האפיה.
- חותכים את החלבה לקוביות קטנות.
- מוציאים 2 אצבעות BAKEIT שוקולד לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים סוכר חום כהה, אבקת סוכר, טחינה גולמית ומים רותחים וטורפים לתערובת אחידה ונוזלית.
- מוסיפים קמח, קקאו, אבקת אפיה ומלח וטורפים רק עד שהקמח נעלם והתערובת אחידה .
- מוזגים כשליש מהתערובת לתבנית משטחים לשכבה אחידה. מפזרים את קוביות החלבה על גבי בלילת הבראוניז ומכסים עם יתר התערובת. מיישרים מעט את התערובת בעזרת לקקן או כף.
- אופים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות כ 30-35 דקות. הבראוניז מוכנים כאשר פני השטח שלהם נראים מבריקים ויבשים למגע והקצוות תפוחים וסדוקים מעט.
- מוציאים ומקררים בטמפ' החדר.
- מחלצים מהתבנית לאחר קירור מלא וחותכים לפרוסות. שומרים בקופסה אטומה במקרר עד חמישה ימים.
טיפ:
לחיתוך יפה ומדייוק יותר ניתן לקרר את הבראוניז לחלוטין במקרר ורק אז לפרוס למנות.
Steps
1
Done
|
|