בלינצ'ס ב-3 מרכיבים
שבת בבוקר, כל המשפחה מתעוררת ביחד, מערבבים שלושה מרכיבים בלבד לארוחת בוקר מושלמת ומשפחתית.
+
:לבלינצ'ס
+
1 אצבע
+
3
+
2 כוסות+ 2 כפות
+
1 כוס
+
2 כוסות (למתכון פרווה חלב צמחי- סויה/ שקדים/ שיבולת שועל)
+
מעט שמן לשימון המחבת
+
למלית הגבינה
+
1 אצבע
+
2 גביעים
+
6 כפות
+
גרידת לימון (אופציונאלי)
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
:לבלינצ'ס |
1 אצבע BAKEIT וניל | |
3 ביצים | |
2 כוסות+ 2 כפות קמח | |
1 כוס מים | |
2 כוסות (למתכון פרווה חלב צמחי- סויה/ שקדים/ שיבולת שועל) חלב | |
מעט שמן לשימון המחבת |
למלית הגבינה |
1 אצבע BAKEIT וניל | |
2 גביעים גבינה לבנה 9% | |
6 כפות סוכר לבן | |
גרידת לימון (אופציונאלי) |
Tools
כלים במתכון זה
מצקת
מטרפה
קערה גדולה
מחבת בינונית
כיריים גז
Ingredients
-
:לבלינצ'ס
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
3 ביצים
-
2 כוסות+ 2 כפות קמח(300 גרם)
-
1 כוס מים(250 מ"ל)
-
2 כוסות (למתכון פרווה חלב צמחי- סויה/ שקדים/ שיבולת שועל) חלב(500 מ"ל)
-
מעט שמן לשימון המחבת
-
למלית הגבינה
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
2 גביעים גבינה לבנה 9%(500 גרם)
-
6 כפות סוכר לבן(75 גרם)
-
גרידת לימון (אופציונאלי)
Directions
אופן הכנה:
בלינצ'ס
- מוציאים לקערה גדולה 1 אצבע BAKEIT וניל וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מערבבים את כל חומרי הבלילה יחד עם האצבע המומסת, עד לקבלת בלילה חלקה ונוזלית.
- מחממים מחבת על אש גבוהה ומשמנים קלות, מוזגים שליש כוס מהבלילה למחבת תוך כדי סיבוב המחבת לפיזור המסה בצורה אחידה
- הופכים כאשר פני הבלינצ'ס יבשים ומטגנים בצד השני לעוד מספר שניות (צבע הקרפ צריך להישאר בהיר).
מלית הגבינה והרכבת הבלינצ'ס
- מוציאים לקערה גדולה 1 אצבע BAKEIT וניל וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- טורפים יחד עם כל המרכיבים של מלית הגבינה.
- על כל בלינצ'ס מניחים 2 כפות מהמילוי על מרכז השליש התחתון, מקפלים את שני הצדדים למרכז ומגלגלים. מומלץ להגיש ביחד עם ריבה, פירות, מייפל ואבקת סוכר.
- ניתן לשמור במקרר ולחמם קלות לפני ההגשה.