בלונדיז
חיתוכיות בלונדיז שלא תפסיקו לנשנש
+
2 אצבעות
+
4
+
1 כוס
+
כוס וחצי
Tools
כלים במתכון זה
תנור אפייה
נייר אפייה (לא חובה)
תבנית אפיה 30*20
לקקן
מטרפה
Ingredients
-
2 אצבעות BAKEIT וניל
-
4 ביצים
-
1 כוס קמח לבן(140 גרם)
-
כוס וחצי סוכר לבן(250 גרם)
Directions
אופן הכנה:
מחממים תנור ל 160 מעלות טורבו.
- מקציפים בעזרת מטרפה או מיקסר ביצים וסוכר במהירות גבוהה עד שהתערובת בהירה ותפוחה.
- מוציאים 2 אצבעות BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים לקערת הביצים והסוכר וטורפים לאחידות.
- שופכים את הקמח על התערובת ומקפלים פנימה בעזרת לקקן רק עד שכל הקמח נבלע בתערובת.
- שופכים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפיה, מטלטלים קלות את התבנית כדי לחלק את התערובת באופן שווה.
- אופים כ 35-37 דקות. הבלונדיז מוכנים כאשר פני השטח של העוגה נראים מבריקים וקשיחים למגע והקצוות טיפה יותר גבוהים וסדוקים.
- מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר. לחיתוך יפה וקל, מקררים כחצי שעה במקרר לפני החיתוך.
טיפ:
שימוש במיקסר יצור בלונדיז במרקם פאדג'י יותר.
ניתן לשמור את הבלונדיז בקופסא אטומה במקרר עד 4 ימים.