בלונדיז

חיתוכיות בלונדיז שלא תפסיקו לנשנש
+
2 אצבעות
+
4
+
1 כוס
+
כוס וחצי

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
2 אצבעות BAKEIT וניל
4 ביצים
1 כוס קמח לבן (140 גרם)
כוס וחצי סוכר לבן (250 גרם)

Tools

כלים במתכון זה

תנור אפייה
תנור אפייה
נייר אפייה (לא חובה)
נייר אפייה (לא חובה)
תבנית אפיה 30*20
תבנית אפיה 30*20
לקקן
לקקן
מטרפה
מטרפה
בלונדיז

Ingredients

Share

אופן הכנה:

מחממים תנור ל 160 מעלות טורבו.

  1. מקציפים בעזרת מטרפה או מיקסר ביצים וסוכר במהירות גבוהה עד שהתערובת בהירה ותפוחה.
  2. מוציאים 2 אצבעות BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  3. מוסיפים לקערת הביצים והסוכר וטורפים לאחידות.
  4. שופכים  את הקמח על התערובת ומקפלים פנימה בעזרת לקקן רק עד שכל הקמח נבלע בתערובת.
  5. שופכים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפיה, מטלטלים קלות את התבנית כדי לחלק את התערובת באופן שווה.
  6. אופים כ 35-37 דקות. הבלונדיז מוכנים כאשר פני השטח של העוגה נראים מבריקים וקשיחים למגע והקצוות טיפה יותר גבוהים וסדוקים.
  7. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר. לחיתוך יפה וקל, מקררים כחצי שעה במקרר לפני החיתוך.

טיפ:

שימוש במיקסר יצור בלונדיז במרקם פאדג'י יותר.

ניתן לשמור את הבלונדיז בקופסא אטומה במקרר עד 4 ימים.

עוגת וניל טבעונית עם קראמבל
עוגיות צ'ואיות שוקולד
0 0