עוגת שוקולד בחושה

עוגת שוקולד בחושה וקלאסית. הכי טעים שיש.
+
1 אצבע
+
2
+
3/4 כוס
+
2/3 כוס
+
3/4 כוס
+
:לגנאש שוקולד לציפוי עוגה
+
1 אצבע
+
6-8 כפות
+
4 כפות

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

1 אצבע BAKEIT שוקולד
2 ביצים
3/4 כוס סוכר (150 גרם)
2/3 כוס מים (160 מ"ל)
3/4 כוס קמח תופח (110 גרם)
:לגנאש שוקולד לציפוי עוגה
1 אצבע BAKEIT שוקולד
6-8 כפות מים
4 כפות סוכר (40 גרם)

Tools

כלים במתכון זה

תנור אפייה
תנור אפייה
מטרפה
מטרפה
קערה גדולה
קערה גדולה
תבנית אפייה/אינגליש קייק
תבנית אפייה/אינגליש קייק
עוגת שוקולד בחושה

Ingredients

  • :לגנאש שוקולד לציפוי עוגה

Share

הוראות הכנה:

מחממים את התנור ל-180 מעלות (טורבו).

  1. מוציאים אצבע BAKEIT שוקולד לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מוסיפים ביצים, סוכר ומים וטורפים במטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מוסיפים קמח וממשיכים לטרוף עד שמתקבלת בלילה חלקה.
  4. מוזגים את המסה לתבנית אינגליש קייק ולאפות כ – 20-30 דקות.
  5. העוגה מוכנה כאשר קיסם יוצא עם מעט פירורים.

גנאש שוקולד לציפוי עוגה:

  1. מוציאים אצבע BAKEIT שוקולד לקערה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מוסיפים מים וסוכר ומערבבים.
  3. יוצקים על העוגה לאחר שהתקררה.

 

מוס שוקולד
עוגת גבינה – ארטיק על מקל
0 0
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here