עוגת וניל
עוגת שכבות וניל עם קרם שמעשיר אותה והופך אותה לרכה וחגיגית.
+
1 אצבע
+
2
+
3/4 כוס
+
2/3 כוס
+
1 כוס
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
1 אצבע BAKEIT וניל | |
2 ביצים | |
3/4 כוס סוכר לבן | |
2/3 כוס מים | |
1 כוס קמח תופח |
Tools
כלים במתכון זה
Ingredients
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
2 ביצים
-
3/4 כוס סוכר לבן(150 גרם)
-
2/3 כוס מים(160 מ"ל)
-
1 כוס קמח תופח(140 גרם)
Directions
הוראות הכנה
מחממים תנור ל – 180 טורבו.
- מוציאים אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים ביצים, סוכר ומים וטורפים במטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים קמח וממשיכים לטרוף עד שמתקבלת בלילה חלקה.
- מוזגים לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים כ- 22-30 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם יוצא עם מעט פירורים.
טיפ:
להעשרת העוגה ניתן להכין קרם וניל.