עוגת ביסקוויטים שוקולד וניל

העוגה הכי אהובה בכל בית
  • 25 דקות+ זמן קירור
  • מתכון לתבנית חד פעמית של 26*32 / תבנית פיירקס בגודל דומה
  • קל
  • אהבתי
  • 27 צפיות
  • שתף
+
:לקרם וניל
+
1 אצבע
+
1 מיכל
+
3 כפות
+
:לקרם שוקולד
+
1 אצבע
+
2 מיכלים
+
1/2 כוס
+
:להרכבת העוגה
+
1 חבילת בסקוויטים
+
1 כוס
+
ניתן להוסיף לחלב: חצי כפית נס קפה ושתי כפיות שוקולית, אספרסו, כפית תמצית וניל

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
:לקרם וניל
1 אצבע BakeIt וניל
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
3 כפות סוכר לבן (30 גרם)
:לקרם שוקולד
1 אצבע BakeIt שוקולד
2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
1/2 כוס סוכר לבן (100 גרם)
:להרכבת העוגה
1 חבילת בסקוויטים (250 גרם)
1 כוס חלב (240 מ"ל)
ניתן להוסיף לחלב: חצי כפית נס קפה ושתי כפיות שוקולית, אספרסו, כפית תמצית וניל

Tools

כלים במתכון זה

נייר אפייה (לא חובה)
נייר אפייה (לא חובה)
מטרפה
מטרפה
תבנית חד פעמית 26*32 / פיירקס
תבנית חד פעמית 26*32 / פיירקס
מיקסר ידני או שולחני
מיקסר ידני או שולחני
קערה גדולה
קערה גדולה
עוגת ביסקוויטים שוקולד וניל

Ingredients

  • :לקרם וניל

  • :לקרם שוקולד

  • :להרכבת העוגה

Share

הוראות הכנה:

להכנת קרם וניל:

  1. מוציאים אצבע וניל לקערה גדולה יחד עם השמנת המתוקה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מקררים את התערובת כחצי שעה במקרר או רבע שעה במקפיא.
  3. מקציפים בעזרת מיקסר שולחני / ידני את התערובת ביחד עם הסוכר.

להכנת קרם שוקולד:

  1. מוציאים 2 אצבעות שוקולד לקערה גדולה יחד עם השמנת המתוקה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מקררים את התערובת כחצי שעה במקרר או רבע שעה במקפיא.
  3.  מקציפים בעזרת מיקסר שולחני/ ידני את התערובת ביחד עם מיכל שמנת מתוקה נוסף והסוכר.

להרכבת העוגה:

  1. טובלים היטב את הביסקוויטים בחלב המתובל ומסדרים בתחתית התבנית.
  2. מורחים חצי מכמות קרם השוקולד על גבי שכבת הביסקוויטים ומיישרים.
  3. מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב על גבי קרם השוקולד ומורחים חצי מהכמות הנותרת של קרם השוקולד על גבי הביסקוויטים ומיישרים.
  4. מסדרים שכבה שלישית של ביסקוויטים טבולים בחלב על גבי קרם השוקולד, מורחים את כל כמות קרם הוניל על שכבת הביסקוויטים ומיישרים את פני השטח.
  5. מעבירים לקירור במקרר לפחות 4 שעות (עדיף ללילה).

 

טיפ:

ניתן לקשט את העוגה באבקת קקאו או גנאש שוקולד.

ניתן להקפיא את העוגה ולהנות ממנה גם ישירות מהמקפיא כמו עוגת גלידה

Category

קטגוריות

עוגיות צ'ואיות שוקולד
מילקי שוקולד וקצפת וניל
0 0