עוגיות טחינה טבעוניות

גם אם אתם לא אוהבים חלבה, לא תוכלו לעמוד בפני העוגיות המושלמות האלו. לא רק לטבעוניים :)
+
1 אצבע
+
3/4 כוס+ כף
+
1/2 כוס
+
1/2 1 כוסות
+
1 שקית

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
1 אצבע BakeIt וניל
3/4 כוס+ כף טחינה גולמית (180 גרם)
1/2 כוס סוכר לבן (100 גרם)
1/2 1 כוסות קמח תופח (210 גרם)
1 שקית אבקת סוכר (100 גרם)

Tools

כלים במתכון זה

נייר אפייה (לא חובה)
נייר אפייה (לא חובה)
מטרפה
מטרפה
תנור אפייה
תנור אפייה
קערה גדולה
קערה גדולה
עוגיות טחינה טבעוניות

Ingredients

Share

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל- 160 מעלות.

  1. מוציאים אצבע וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מוסיפים לקערה טחינה וסוכר וטורפים בעזרת מטרפה עד לאיחוד החומרים.
  3. מוסיפים את הקמח ולשים בידיים עד לקבלת בצק.
  4. יוצרים כדורים במשקל 10 גרם (בגודל עגבניית שרי בערך), בשלב זה ניתן לגלגל את העוגיות באבקת סוכר ולסדר בשתי תבניות אפייה מרופדות בנייר אפייה.
  5. אופים כל מגש בנפרד כ 10-12 דק' (העוגיות מוכנות כאשר הן תופחות ונסדקות מעט אך לא משחימות).

Category

קטגוריות

"פיצוציות" שוקולד
עוגה בחושה תפוזים
0 0