טראפלס שוקולד

הקינוח האולטימטיבי לאוהבי השוקולד המריר. רק שלושה מרכיבים ותקבלו כדורי טראפלס שוקולד הכי איכותיים שיש.
+
2 אצבעות
+
1 מיכל
+
3/4 כוס
+
1/4 כוס
+
קקאו בכמות מספקת לציפוי טראפלס

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
2 אצבעות BakeIt שוקולד
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
3/4 כוס סוכר (150 גרם)
1/4 כוס קקאו (40 גרם)
קקאו בכמות מספקת לציפוי טראפלס

Tools

כלים במתכון זה

תנור אפייה
תנור אפייה
נייר אפייה (לא חובה)
נייר אפייה (לא חובה)
תבנית אפייה/אינגליש קייק
תבנית אפייה/אינגליש קייק
מטרפה
מטרפה
קערה גדולה
קערה גדולה
טראפלס שוקולד

Ingredients

Share

אופן ההכנה

 

  1. מוציאים לקערה גדולה 2 אצבעות שוקולד, שמנת וסוכר וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. טורפים עד לקבלת תערובת אחידה.  
  3. מוסיפים קקאו ומערבבים היטב, מוזגים לתבנית חד פעמית בגודל 20*20 (חשוב להשתמש בתבנית חד פעמית כדי להקל על החילוץ. הגודל של התבנית אידיאלי מבחינת הגובה, אך אפשר עם כל תבנית דומה).
  4. מעבירים למקפיא ללילה שלם. מוציאים מהמקפיא ומחלצים את הטראפלס כמקשה אחת על קרש חיתוך (חותכים את התבנית באחת הפינות ומקלפים את התבנית).
  5. חותכים את הטראפלס לקוביות בגודל הרצוי בעזרת סכין גדולה (אם רוצים ניתן לגלגל לעיגולים או להשאיר בצורה של קוביות). 
  6. מגלגלים את הטראפלס החתוכים באבקת קקאו (הכי קל להכניס כמה יחידות לתוך קופסא עם אבקת קקאו, לסגור עם מכסה ולנער היטב).

טיפ

את הטראפלס המוכנים שומרים בקופסא אטומה במקפיא, ואוכלים ישר מההקפאה.

בלינצ'ס ב-3 מרכיבים
פנקייק שוקולד
0 0