גלידה שוקולד

+
2 אצבעות
+
1
+
2 מיכלים
+
תוספות לערבוב לתוך הגלידה (לא חובה): ניתן לשלב בין התוספות. פצפוצי שוקולד מריר/לבן/חלב, אגוזים שונים קלויים וקצוצים גס, פירורי עוגיות סנדוויץ'/ עוגיות חמאה, קוביות חלבה

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
2 אצבעות BakeIt שוקולד
1 פחית חלב מרוכז (400 גרם)
2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
תוספות לערבוב לתוך הגלידה (לא חובה): ניתן לשלב בין התוספות. פצפוצי שוקולד מריר/לבן/חלב, אגוזים שונים קלויים וקצוצים גס, פירורי עוגיות סנדוויץ'/ עוגיות חמאה, קוביות חלבה

Tools

כלים במתכון זה

מיקסר ידני או שולחני
מיקסר ידני או שולחני
לקקן
לקקן
קערה
קערה
גלידה שוקולד

Ingredients

Share

אופן ההכנה: 

  1. מוציאים 2 אצבעות שוקולד לקערה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה, מוסיפים חלב מרוכז ומערבבים היטב.
  2. מקציפים בעזרת מיקסר ידני/ שולחני שמנת מתוקה לקצפת יציבה.
  3. עוצרים את פעולת המיקסר ומוסיפים את תערובת החלב מרוכז-שוקולד לתוך הקערה. מקציפים כחצי דקה- דקה נוספת במהירות מקסימלית לאיחוד התערובות. מערבבים פנימה תוספות (אם רוצים)
  4. מעבירים את המסה בעזרת לקקן לכלי אחסון מקפיאים עד שהגלידה יציבה לגמרי בין 4-12 שעות.
  5. שומרים במקפיא עד חודש.

Category

קטגוריות

סופלה שוקולד טבעוני
0 0