בראוניז שוקולד וחלבה טבעוני

בראוניז רכים ונימוחים שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול
+
2 אצבעות
+
1/2 כוס + 2 כפות
+
1 כוס
+
1/2 1 שקיות
+
2/3 כוס
+
1 כוס
+
1/4 כוס
+
1 כפית
+
1 כפית
+
200 גרם

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
2 אצבעות BakeIt שוקולד
1/2 כוס + 2 כפות טחינה גולמית (150 גרם)
1 כוס סוכר חום כהה (200 גרם)
1/2 1 שקיות אבקת סוכר (150 גרם)
2/3 כוס מים רותחים (160 מ"ל)
1 כוס קמח לבן (140 גרם)
1/4 כוס קקאו (35 גרם)
1 כפית אבקת אפיה (3 גרם)
1 כפית מלח (6 גרם)
200 גרם חלבה וניל

Tools

כלים במתכון זה

מטרפה
מטרפה
קערה גדולה
קערה גדולה
לקקן
לקקן
תבנית אפיה 30*20
תבנית אפיה 30*20
נייר אפיה
נייר אפיה
תנור אפייה
תנור אפייה
קופסת איחסון
קופסת איחסון
בראוניז שוקולד וחלבה טבעוני

Ingredients

Share

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל 160 מעלות.

  1.  משמנים תבנית אפיה במעט שמן ומרפדים בנייר אפיה, משמנים מעט גם את נייר האפיה.
  2. חותכים את החלבה לקוביות קטנות.
  3. מוציאים 2 אצבעות שוקולד לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  4. מוסיפים סוכר חום כהה, אבקת סוכר, טחינה גולמית ומים רותחים וטורפים לתערובת אחידה ונוזלית.
  5. מוסיפים קמח, קקאו, אבקת אפיה ומלח וטורפים רק עד שהקמח נעלם והתערובת אחידה .
  6. מוזגים כשליש מהתערובת לתבנית משטחים לשכבה אחידה. מפזרים את קוביות החלבה על גבי בלילת הבראוניז ומכסים עם יתר התערובת. מיישרים מעט את התערובת בעזרת לקקן או כף.
  7. אופים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות כ 30-35 דקות. הבראוניז מוכנים כאשר פני השטח שלהם נראים מבריקים ויבשים למגע והקצוות תפוחים וסדוקים מעט.
  8. מוציאים ומקררים בטמפ' החדר.
  9. מחלצים מהתבנית לאחר קירור מלא וחותכים לפרוסות. שומרים בקופסה אטומה במקרר עד חמישה ימים.

טיפ:

לחיתוך יפה ומדייוק יותר ניתן לקרר את הבראוניז לחלוטין במקרר ורק אז לפרוס למנות.

Steps

1
Done

Category

קטגוריות

סופלה שוקולד טבעוני
צ'ורוס טבעוני
0 0